Ingerid Lovra Holen


Sertifisert Coach, EFT og NLP Practitioner


Jeg heter Ingerid og er født og oppvokst i oljebyen Stavanger. En varm sommerdag i Juli, nærmere 02.07.1986 kom jeg til verden. Jeg kommer fra en helt fantastisk familie, med verdens beste mor, far og storesøster. Da jeg var 19 år ble jeg mamma for første gang, og lillesøsteren kom til verden 4 år etterpå.


Da jeg var 23 år bestemte meg for å studere ernæring. Kosthold og trening ble en stor interesse for meg. Jeg har i dag en bachelor i ernæringsfysiologi og master i endringsledelse. Høsten 2021 ble jeg sertifisert coach.


De siste 10 årene har jeg jobbet med veiledningsarbeid innen psykisk helse hvor min viktigste oppgave har vært å tilrettelegge mestring i hverdagen deres.

Jeg har alltid visst at jeg vil ha en jobb hvor jeg kan hjelpe andre mennesker. Nå jobber jeg som jobbveilder og coach. Med min unike metode aktiverer jeg klientene mine til å sette tydeligere grenser og tro på selv. De lærer hvordan de kan ta gode valg som booster selvtilliten og gir en fantastisk mestringsfølelse på vei mot de målene de har satt seg.


Resultatet er ikke kun å nå et visst mål, men reisen mot målet. Skape gode vaner som varer og våge å gå ut av komfort sonen for å nå nye høyder.


Se gjennom tjeneste mine og ta kontakt hvis du ønsker å jobbe med meg. 

Coaching Spesialiteter

  • Personlig utvikling
  • Selvhevdelse og grensesetting
  • Selvtillit
  • Balansert livsstil

Sertifisert Coach, EFT & NLP Practitioner