OM MEG

Hei! Mitt navn er Ingerid


Jeg har alltid visst at jeg vil ha en jobb hvor jeg kan hjelpe andre mennesker. Etter å erfart flere forskjellige yrker, fant jeg endelig mitt kall sommeren 2021. Med min unike metode aktiverer jeg klientene mine til å sette tydeligere grenser og ta gode valg slik at de oppnår målene de har satt seg og får økt selvtillit.


Min selvtillit har ikke alltid vært på topp. Faktisk, så nådde den bunnen i 2019, da hadde jeg en skikkelig selvtillit krise. Jeg jobbet i psykatrien på den tiden og hadde lange og tunge arbeidsdager. Mitt arbeid føltes aldri godt nok. Når jeg ikke var på jobb satt jeg for det meste hjemme og så på serier. Det var min "escape mode". Da pandemien traff oss, ble det verre. Jeg var konstant sliten, fastlåst i et usunt mønster med tankeskjør og negativt selvsnakk, som igjen ledet til angst, insomnia og destruktive valg. Jeg var ulykkelig, tappet for energi og var langt i fra tilfreds.


Det ble rett og slett for mye, kroppen min sa nei og jeg visste at noe måtte endre seg. Jeg leste, gjorde research og dro i terapi. Min spirituelle reise mot oppvåkning startet og jeg begynte å jobbe med kroppen min i stedet for imot den. Jeg bestemte meg for å få kontroll på livet mitt og heale kroppen min fra innsiden og ut.


Det var ikke før jeg investerte i en coach jeg klarte å si høyt hva jeg egentlig følte og tenkte om meg selv. Gjennom denne 3 måneders perioden jobbet jeg mye med meg selv, og det skjedde et stort skifte inni meg. Min måte å tenke på endret seg helt. Selvtilliten min økte og jeg lærte meg å sette tydeligere grenser. 


Jeg trodde ikke det var mulig, men det skal jeg love deg at det er. Det var da jeg fant ut hvor ekstremt verdifullt det er å kunne hjelpe andre mennesker oppnå et slikt skifte. Jeg følte ikke lenger et behov for akspet fra det eksterne. Den følelsen er befriende. Jeg elsket og aksepterte meg selv mer enn noen gang.


Jeg manifesterte mer kjærlighet og muligheter enn hva jeg trodde var mulig. Jeg jobber tross alt i et partnerskap med kroppen min. Jeg startet min egen bedrift og tilbyr nå et omfattende sett med tjenester for å hjelpe kvinner finne tilbake til sin feminine energi for å få mer balanse i livet, tro på seg selv og få økt selvtillit.


Se gjennom tjenestene mine og ta kontakt her hvis du ønsker å jobbe med meg. 💕


Sertifisert Coach, EFT & NLP Practitioner.